s

Totalentrepenøren

-Totalleverandør av håndverk og byggtjenester

REHABILITERING

Totalentrepenøren har gjennom mange år bygget opp kompetansen innen rehabiliteringsprosjekter i alle størrelser, både innen privat og offentlig virksomhet. For oss er rehablitering noe av det mest spennende vi gjør innen tømrerfaget. Det å gi et gammelt og slitt hus ett nytt liv er noe vi synes er spennende og ikke minst en veldig miljøvennlig måte å bringe nytt liv til en bolig. Vi i Totalentrepenøren hjelper deg med alt fra mindre oppgradering til totalrehabilitering. Som vi pleier å si:
-Ingen jobb er for liten, og ingen jobb er for stor!

BADEROM


Med lang erfaring innen bad, og som godkjent våtromsbedrift mener vi i Totalentrepenøren at det er oss du skal kontakte når du planlegger et nytt bad. Vi har et team som holder på med bad året rundt, som har bred komptanse innen våtrom og har levert bad til mange fornøyde kunder. Våre etablerte samarbeidspartnere på rør og elektrisitet, sikrer en rask og effektiv gjennomføring.

TILBYGG

Over tid kan behovet for mer plass endre seg, og vi hjelper deg gjerne med gode løsninger for tilbygg. Vi har stor kompetanse på å tilpasse dette til eksisterende bolig, og setter alltid kunden sine ønsker i fokus.


GARASJE

DIVERSE

VINDU OG DØR

KJØKKEN

TAK

TILBYGG

Totalentrepenøren


Copyright © 2023