Om oss

Totalentreprenøren AS ble stiftet høsten 2008 og frem til oktober 2011 var det kjøp, ombygging og salg av egen eiendom som var vår forretningsidé og gjøremål. Dette holdt vi på med i tillegg til våre faste stillinger i andre firmaer. Høsten 2011 valgte vi å sette alle kluter til, og startet med utførende håndverk til sluttbruker.

Totalentreprenøren har hittil levert tjenester til både profesjonelle oppdragsgivere og til privatmarkedet for over 240 millioner kroner. Vi er eiere av en byggetomt på Øvre Måsan i Asker og har også egne besøkslokaler i Reistadlia 1, også i Asker.

Daglig leder og eier Håkon Silihagen, har 38 år i faget, både som utførende tømrer, prosjektleder og faglig leder, i blant annet Håndverkeriet AS, her også som medeier. I tillegg har daglig leder også jobbet som prosjektleder hos Christiania Haandverk (i dag Haandverkerne AS) og dette er medvirkende til at daglig leder de siste 22 årene har en samlet omsetning på over 400 millioner kroner.  Vi mener dette bør gi høy kompetanse innen bransjen.

Vi har valgt å satse på Norsk faglært arbeidskraft og er i dag 16 faste ansatte, hvorav fem av disse er bygg og tømmermestere. Sammen setter vi kunden i fokus og har høy kompetanse innen tradisjonelt bygghåndverk. Denne tradisjonen ønsker vi å bringe videre og vi er derfor en godkjent opplæringsbedrift og har i skrivende stund 3 lærlinger ansatt.